Masfel eves elmúlt a gyerekem, most taknyos először. Huh, nem igazán tudom mit is kell csinálni. Laza nincs. Orrspray, majd orrszívas?Estére mehet neki egy kis Nurofen, ha esetleg fájna a torka, feje? Mar most ejjel nagyon rosszul aludt.
Ha ennyire határozott vagy meg tudsz mindent, akkor miért itt kérdezősködsz?
Ló.aszt se tudsz, csak azért tudtad ezeket leírni, mert szerencsédre már kaptál válaszokat...hiszen le is írtad, nem tudod mit kell csinálni!
Ha az én gyerekem beteg és nem tudom mit kell csinálni elviszem az orvoshoz vagy minimum odatelefonálok és megkérdezem. Nem háborogni kell, hanem gondolkodni!
Onnan tudtam, hogy látszott rajta, hogy egyelőre nem komoly. Ha komolyabb szerintem mindenki viszi orvoshoz, bár mint írtam, azzal sem tudnak sok mindent kezdeni.
Szerencsére hamar le is csengett nála, már két napja szinte semmi tünet.
A kérdésem arra irányult volna, hogy ezeket az enyhébb tüneteket hogyan tudom neki itthon csökkenteni? Köszönöm, aki kedvesen válaszolt, és nem az volt a célja, hogy beleálljon, és bántsa a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!