Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Holnap kapja az első adag...

Holnap kapja az első adag ROTATEQ készítményt a 9 hetes babám. Mire számítsak, mint mellékhatás?

Figyelt kérdés

A védőnő azt mondta, kicsit fájhat tőle a hasa max. Egy másik eü-s ismink szerint mehet a hasa is tőle.

A kérdés az, hogy ha megy a hasa tőle, akkor pelenka cserénél én nem kaphatom el a vírust? Tudom, ez elölt vírus, de hányásfóbiás vagyok és rettegek ettől is meg attól is , hogy a gyerek mellékhatásként esetleg hányna.

Mire készüljek fel? Nem akarom, hogy miattam,mert beadattam neki szenvedjen a kicsi. elég lesz ha az oltásoktól szarul lesz.

2024. ápr. 9. 02:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit úgy érzem túl tolod ezt a dolgot. El lehet kapni de azért nem feltétlenül fogod. Nekem 10 ismerősböl szerint egy sem kapta el. Azért az nem olyan rossz arány...

Hogy rosszat tettél e hogy be adattad? Hát a hányásfóbiáddal igen, meg magaddal esetleg mert szerintem te vagy az aki a legjobban félti SAJÁT magát mem a gyereket.

Mert ha a gyereket féltenéd eszedbe nem jutna hogy rosszat csináltál vele.

A rota nagyon veszélyes is tud lenni egy kisgyerekre. Szerencsére van/volt lehetőséged be adatni. Inkább legyen az ember picit elővigyázatosabb pár napig, mint kórház és a gyerek veszélyben. Vagy oda se mennél vele nehogy elkapj valamit és hányj?

Szerintem a fejeddel van a gond.

2024. ápr. 11. 03:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!