Uhh nagyon vigyázz, a családban volt emiatt gond, sajnos halva született a pici :(
jan. 23. 19:48
2/20 anonim válasza:
Ha nem nagycsoportos, simán otthon tartanám bármeddig - persze ha az ovival ezt meg lehet beszélni.
jan. 23. 19:50
3/20 A kérdező kommentje:
Úristen.😔 Nagyon sajnálom!
Hányadik hétben kapta el a kismama?
jan. 23. 19:51
4/20 anonim válasza:
A szülésig mindenképp otthon tartanám, utána attól függ épp milyen időszak van, mennyire sok betegség van éppen.
jan. 23. 19:51
5/20 anonim válasza:
Nagyon a végén 38-39 hét körül. Csak azután derült ki, hogy ez volt a gond amikor már megszülte a babát. Nem ismerték fel közben a betegséget. (Mondjuk előtte én sem hallottam róla soha)
De, hogy a válaszomon egyébként mit lehetett lepontozni... 😢hatalmas tragédia volt ez a családnak, sajnálom, hogy másnak ez "nem hasznos" válasz 🤷♀️
jan. 23. 19:57
6/20 anonim válasza:
A lepkehimlővel az a gond, hogy addig fertőz, amíg a pöttyök meg nem jelennek. Ráadásul nem minden fertőzött pöttyösödik ki. Ezek alapján nyárig otthon tarthatnád, mert a lepkehimlő tavasszal is terjed.
jan. 23. 20:15
7/20 babyboom567 válasza:
Tavaly tavasszal a lepkehimlő okozta/indította be azokat az autoimmun folyamatokat, amik miatt a gyerekemnél kialakult a 1-es típusú diabétesz.
jan. 23. 20:20
8/20 anonim válasza:
Én biztos nem vinném szülésig, hátha meg lehet beszélni az ovival.
Ez tényleg nem játék.
jan. 23. 20:28
9/20 anonim válasza:
otthonfognám szülésig biztosan meg utána is, ezt azért az ovi is megértheti
jan. 23. 21:07
10/20 anonim válasza:
Én már nem vinném szülésig és utána sem pár hétig. Nem fog lemaradni semmiről, legózásból nem tud megbukni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!