Mennyire vagytok pánikolósak, ha beteg a gyerek? Mennyire estek kétségbe?
Ha lázas, kiütéses, bágyadt, folyik az orra stb. akkor nem.
Ha mondjuk arra gyanakszom, hogy fullad, akkor azért nem vagyok olyan nyugodt.
Ha valami újdonsággal találkozom, akkor nagyon kétségbe tudok esni. Így az első megfázást is katasztrófaként éltem meg. Ezen pl. már nem akadok fenn, vagy egy kis lázon, de egy kruppos rohamon a múltkor erősen kétségbeestem.
Szóval attól függ...
#3 a kruppos roham hogyan jött ki? A tipikus köhögés-fulladás?
Kisfiamnál is előfordult néhányszor, hogy nem kapott rendesen levegőt. Legtöbbször sírás után volt, 1x álmában. Általában 1-2 perc után rendeződött, de én ilyenkor napokig képes vagyok figyelni árgus szemekkel a gyereket. Egészen belebetegszem, úgy be tudok pánikolni.
A lányomnál a hányós vírusnál esek kétségbe, mert eleve nagyon keveset iszik, és többször eljutottunk már a kiszáradásig; 3x volt már emiatt kórházban.
Kisfiam meg hajlamos a sípoló légzésre egy-egy komolyabb felsőlégúti betegségnél.
De addig, amíg nagyon elesettek, meglehetősen tudok aggódni.
3 napig jól bírom ha nem javul akkor kezdek aggódni.
Meg nekem sokat segít ha beszélek a dokival és tudom mi ez, meddig tart.
Én ezért is csinálok még mindig covid tesztet a gyereknek, mert megnyugszom hogy tudom hogy ez az.
A covidnál csak esti láza szokott lenni, tudom covid nem képzelgek mindenféle fiszem faaszom betegséget belé
Nem vagyok az. Alt a veszhelyzeteket profin es higgadtan kezelem (aztan jon csak ki a stressz)
A kiakadasom inkabb a orvosok miatt van mindig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!