Miféle csípés lehet ez? Kullancsot nem találtunk benne. De rengeteg budosbogar katica jön be a hazba sajnos hiába írtjuk. Pók? Vagy esetleg kullancs amit nem vettunk észre ? Holnap megyünk orvoshoz.
A feher az hintopor,mert kentem már mindennel is,kb 1-2 hete csípte meg valami.
Viszont gennyesedett és megpiszkalta így kenjük mindennel (supraderm,betadin) de mindig elposzkalja. Nem volt ez ilyen csunya kb 3-4napja már le is ment volna ha nincs hozza nyulva. Mi lehet ez? :(
A kép linkje nem jó, nem látjuk. Nálunk a napokban a kislányomon lettek brutál kelések csípések után, amik nagyon viszkettek neki, így persze csúnya sebesre vakarta. Amint észrevettük, elkezdtem adni neki Cetirizin cseppet, meg kenni a sebeket Bactroban krémmel 1-2 napig, utána pedig Neogranormonnal a hámosodás miatt.
Szúnyogok vannak a lakásban, pár darab, én arra gyanakszom, hogy allergia lehet. Meg ősz elején hallottam, hogy valami trópusi szúnyogok is megjelentek Magyarországon.
Nekem egy macskát mutat, de az nem csíp.
Pedig játszanék a csokiért 😉
Katica, büdösbogár nem csíp...
A képet nem jól linkelted, de simán lehet szúnyogcsípés is, mi egész télen hordjuk be a fával együtt és a lányomnak nagyra dagadt mindig picikorában, most majdnem négy évesen lett olyan, mint nekünk, amikor megcsípi. Sokáig gyógyul, főleg, hogy mindig elvakarja.
Kullancs biztos nem, akkor benne lenne.
A tojás se csíp. Nem megy neked ez a kép linkelés. Így nem tudunk segíteni, de a katicát zárjuk ki.
Elég érdekes. Szerintem hangyára hasonlít legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!