Kellett már valakinek vizeletet gyűjteni 1 év körüli gyerektől?
Sajnos valami húgyúti fertőzés lehet a háttérben, voltunk orvosnál, írt ki kenőcsöt, de mondta, hogy jó lenne vizeletmintát leadni.
Vettünk hozzá egy ilyen vizelet gyűjtő zacskót.
Elvileg oda kell tapasztani, rá a pelenka, és mindezt hajnalban célszerű, mert reggeli kellene.
Mivel még nem bilizik, így nem egyszerű.
Elméletben így megvan a folyamat, kíváncsi vagyok, van-e itt valakinek tapasztalata e téren?
Kisfiú vagy kislány? Nekem fiam van, úgy sikerült, hogy tudom, a zuhany hangjára mindig pisil. Lemostam a kérdéses részt, ráragasztottam a zacskót, odaállítottam a csupasz gyereket a kád mellé, és elkezdtem bohóckodni a zuhannyal. Hamarosan hallottam a csorgást. Hűtőbe raktam a zacskót, míg nem indultunk az orvoshoz.
Szerintem fölösleges hajnalban vacakolni vele, az enyém felkelés után kb. fél órával pisil.
Mind a 2 gyerekemmel kellett.
Fiammal nem volt nehéz. Bele a kukac, pelus fel, azt vártunk. Elsőre sikerült.
Viszont lányomnak nem tudtam. Hiába használtam el 6 zacsit. Szakszerűen felragasztva. Vagy lemozogta, vagy melléfolyt, vagy inkább órákig visszatartotta.
Mivel itt nem hugyuti baj volt, elengedtem ezt a témát.
Kenőcsöt húgyuti fertőzésre????
Miféle HUTI az?
Egyébként 5 hónapos kortól 2 éves korig vettem vizeletet zacskóval havi rendszerességgel. Strapás. Főleg lánnyal. Fiammal egyszer kellett, az elsőre sikerült.
Köszönöm a tippeket!
Kislány, azt elfelejtettem írni.
10-ig kell beérni a mintával, remélem sikerül reggel.
3.
Egyelőre egy kenőcsöt kaptunk, mert piros ott neki.
Aztán ha meglesz a tenyésztés, többet tudunk majd.😞
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!