Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Va.n akinek beváltak ezek a...

Va.n akinek beváltak ezek a dolgok megfázás, mandulagyulladás esetén?

Figyelt kérdés
Méz, citrom, gyömbér, kurkuma. Ilyesmik. Ezek elméletileg segítenek meg erősítik az immunrendszert. Van akinek használtak?
2023. szept. 6. 22:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a sós vizes gargalizálás vált be de a gyerek még nem tud.

Broncho vaxom Viszont megelőzésre bevált, 3 éve adom ilyenkor.

Gyömbér teát szoktam adni, nincs látványos hatása de méz citrom stb is megy. Amúgy is kell a folyadék, ezekkel csúszik le

2023. szept. 6. 22:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Sima megfazasra igen, de mondjuk egy tuszos mandulara mar nem hiszem.

En a nyers gyombert lereszelem es osszekeverem egy kis mezzel, ezt szoktam enni.

2023. szept. 6. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:
Megfázás esetén segíthetnek, nem immunerősítőként, hanem enyhítik a tüneteket. Mandulagyulladás esetén is talán valamennyire, bár ott durvább tünetek vannak általában + olyankor amúgy is írnak fel antibiotikumot. De pl. mézes meleg (nem forró) gyömbér tea nekem mindig jól esik ha beteg vagoyk, akár náthás, akár torokfájós, enyhíti a torokfájást, a légutat tisztítja stb.
2023. szept. 6. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!