Broncho vacum adható láz estén vagy sem?
A gyerekorvosunk azt mondta nem adható, de be kellett vigyem az ügyeletre a gyereket ott a doktornő azt mondta adjam.A tájékoztatóban úgy van írva, hogy ismeretlen erdetű (39 fok vagy felette) láz esetén nem lehet adni.A gyereknek vírusos megbetegedése van jelenleg.Mit gondoltok?Volt aki adta láz esetén is?
Köszönöm!
De minek adod neki a broncho vaxomot egyáltalán?
Nekünk már évek teltek el, amikor közösségbe kerülés miatt immunerősítésre ajánlotta a doki, de abbahagytuk. Így, hogy olvasom amit írtál, mintha a mi gyerekünk is beteg lett volna miután elkezdte szedni és azért nem láttam értelmét folytatni...
Lehet, hogy 15 nap után besokallt a szervezete a baciktól, mivel ugye: "bakteriális eredetű készítmények csoportjába tartozó immunerősítő szer".
Az ismeretlen eredetű magas láz is utalhat szerintem erre a porra.
Én sem adnám jó szívvel ezek után a gyerekemnek ha nem muszáj, de mindenképpen holnap a háziorvost is felhívnám, mit mond.
Ha csak immunt akarsz erősíteni, szerintem jobb a méhpempő, szuperlelvár,C és D vitamin, Béres csepp extra.
Gyerkőcnek jobbulást, neked kitartást!
Köszönöm a választ!
Azért kapja, mert még ezt ki szerettem volna próbálni hátha nem kell kivenni a manduláját.Másfél éve 2 hetente beteg, rengeteg antibiotikumot beszedett.Vitaminok, méhpempő semmit sem ér, millió dolgot kipróbáltunk már, ez az utolsó.Ha ettől sem lesz erősebb az immunrendszere marad a műtét, mert sajnos a hallására is ráment az állanfdó betegeskedés, megnagyobbodott mandula.Béres cseppet nem szedhet a vitiligója miatt.A láz pedig biztosan nem a broncho vaxomtól val, lángvörös a torka, köhög, folyik az orra ez vírusos dolog.
Értem, ez így elég komplikált...sajnálom.
Nehéz dönteni, hogy a két doki mást mond. Tényleg kérdezz rá mégegyszer szerintem a háziorvosnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!