Mi lehet? 2 éves gyerkőcöm hétfő óta lázas. Nincs más tünete. Voltunk orvosnál semmit nem talált azt mondta ha még 2 napig lázas akkor labor. Mire gondolhatott? Semmit nem mondott. Félek, hogy leukémiára gyanakszik
Ha arra gyanakodna nem várna... Úgy utalna be laborba meg teljes kivizsgálásra, mint a huzat.
Labort nem csak súlyos dolgoknál kell kérni, hanem egy egyszerű gyulladást kimutatni, meg a laborértékek összegzéséből kaphat támpontot, hogy merre lehet a gyulladás ami a lázat okozza.
Ha korábban lázas volt és most nem vagy pedig kevésbé lázas, akkor mért nem tudod, hogy az jó jel-e?
Eddig nem volt beteg. Komolyan azt hiszed, hogy ezután se lesz az soha, őt elkerülik a mindenki mást, ideértve a szüleit is elérő vírusok, és ha beteg, az rögtön halálos? Mért nem mész pszichológushoz? Nem most kezdődött ez a te durva szorongásod, szerintem már iskolás korodban is lehetett!
Atyavilag...Fiam is szokott lázas lenni minden féle más tünet nélkül...egészséges mint a makk.
A lázat kísérhetik kiütések,ne ijedj meg majd
18-as- kerlek nekem küld át! Köszönöm!
Szia kedves kérdező, én megertem az aggodalmad, én is ilyen “barom” vagyok.
Tavaly volt nálunk ugyanígy, több napig lazas volt a gyerek, de semmi baja nem volt, kiderült hogy covidos. Két hét múlva újra lazas lett 3 napig, utána előjöttek a pöttyök.
Nyugalom! 🩷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!