Felek az MMR oltastol.milyen mellekhatasai lehetnek es mikor jelentkezhetnek a kicsinél?
Augusztusban kapja a fiam 10-en,es ugy nez ki,hogy 20-an megyunk nyaralni, par napra .
Sokan mondjak,hogy ket hetre ra is jelentkezhetnek a mellekhatasok,pl laz.
Mar most azon stresszelek mi van,ha pont a nyaralas alatt lazasodik be.
(Meg mielott felelotlennek tartanatok,aki csak a nyaralassal foglalkozik,elmondom,hogy evek ota nem voltunk sehol,a 9 evesem is varja mar.)
Az a baj,hogy az oltast nem tudom at tetetni az orvossal.
Ejha, stilusod az van 🤦🏻♀️
Adasd be kesobb, ha EVEKKEL kesobb kapja meg, akkor sincs semmi, ugyanis nagy az atoltottsag Mo.-n. Kulfoldon lakom, itt eleve nincs kotelezo oltas, semmi bnem fog tyortenni ha kesobb kered, ha mar ennyire felsz.
Attol meg hogy Kis Jocinak volt mellekhatasa az oltas utan, akkor majd a te gyerekednek is lesz ? Ha Molnar Ilinek nem volt, akkor meg a tiednek sem lesz?
Stilusod az van, de eszed az nem sok.
11-es, Magyarorszàgon ha èveket csùsztatna, elvennèk a gyerekèt. Magyarorszàgon ez egy halàlos betegsèg, azèrt is kötelező az oltàs. Pl. Ausztriàban meg Romàniàban nem halàlos (meg a legtöbb orszàgban), azèrt is van a szülőre, hogy kèri-e az oltàst.
Kérdező, pàr hetet minen indok nèlkül elhet csùsztatni az oltàson. Nektek nem jó az időpont ès ennyi.
Ha pont a te gyereked lesz az, akit megvisel, akkor nem lesz megnyugtatò nektek, hogy màsik gyereket meg nem.
Köszi 11 az értelmes valaszt .te kezdtel el veszekedni nem en..
Nem tudom miert kell egy ilyen tok nyugodt kerdes alatt ezt elkezdeni.Amugy nem is Magyaroroszagon elek,hanem Szlovakiaban
Koszonom a hasznos valaszokat
Megmondod, hogy nyaralni mentek és kérsz szeptemberi időpontot.
Nem fogja érdekelni őket, naponta többen rakatják át az időpontot.
13-as, 11es vagyok, Magyarorszagon, megyeszekhelyen dolgozom gyerekkorhazban 20 + , eve.
Sajnos nagyon sok gyerek van, akiknek evekkel kesobb adjuk be a vedooltast, mert egyszeruen nem alkalmasak ra. Gondolok itt kronikus betegsegekre (HIV, CF, ALL stb. )
Erre ertettem, hogy akkor sincs semmi, ha evekkel kesobb kapja meg, mert sok ilyen van. Ertelmeszeruen , hogy ha par hetet csuszik az nem baj, ugyanugy az sem, ha honapokat mert pl. oltoanyag hiany van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!