Orrmandula műtét ezek után? 6 évesen.
Tavaly szeptember végén volt probléma a lányom fülével. (Középfül gyulladás) antibiotikumot kapott. Elmúlt. Októberben ugyanez. Antibiotikum. Novemberben fülkürt hurut. Cetirizin.nasotasone.
Februárban dobhártya gyulladás. Antibiotikum.
Május fül gyulladás. Arcüreggyulladással (ez tünet mentes volt) antibiotikum. Még be van gyulladás a füle. A doki azt mondta, ha egy hónap alatt nem múlik el, akkor orrmandula műtét. Mindig felső légúti fertőzéssel társult egyébként.
Műtét ennyi előzmény után?
Az én lányom hasonló csak ő 5 és fel éves és asztmás is.
Most vették ki neki a tavasszal. (a garat maradt) Műtét alatt mérlegelte az orvos, hogy kell-e neki tubus is vagy elég az orrmandula kivétel. (nem kellett tubus)
Azóta (3honapja) nem volt ilyen gondja, de majd kíváncsi leszek az őszre, mert nálunk az ősz, tél volt mindig kritikus.
A műtét egyébként normál esetben nagyon kis teher nekik. Az egyetlen neki ami megmaradt, hogy nem ehetett aznap estig.. nem fájt neki semmi, másnap már jöhettünk haza és itt rosszalkodtak (volna ha hagyjuk) az öccsével mintha mi sem történt volna..
Mivel eddigi évei alatt nem volt gond a fülével....én rövidnek látom ezt pár hónap után, úgy, hogy ő másodjára látta a lányt.
Előtte mindig máshoz kerültünk. És az egyik anno azt mondta, a járat, ahol felgyűlik a folyadék, az szűk neki...de majd kinövi....
Szóval ezek miatt gondolom, korainak
Kedves 4-es! Írásban semmi nincs. Az utolsó papírra írta csak kézzel a további terápiát: Nasotasone, aerius 1 hónapig.
Endonasal: kóros változás nincs. Ez volt egy hónappal ezelőtt.
2 vagyok.
Lehet érdemes lenne akkor várnod. Esetleg keress egy olyan orvost akihez vissza tudod vinni kontrollra.
Eleinte egy full arrogáns idős Dr nőhöz került az én gyerekem is de aztán szerencsére egy másikhoz és utána már végig ahhoz aki megműtötte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!