Márpedig én elmennék ezzel orvoshoz, vagy legalábbis konzultálnék telefonon az ügyelettel. Kivéve ha nagyon felszínes, inkább csak karcolás, akkor csak lefertőtleníteném. Nem valószínű, hogy bajod lesz, de egy kicsi esélye van. A biztonsági övet is mindig be szoktuk kötni, pedig az utazások 99,99%-ában nincs baleset.
Arról valóban gondolkozz, hogy a kicsit meg a nagyot hogy véded meg egymástól. Garantáltan lesz konfliktusuk.
(Szerintem érthető, hogy leírtad, hogy autista gyerekről van szó, mert különben arról kezdtek volna kérdezősködni, hogy de miért haraphatott meg és miért ilyen neveletlen.)
2023. jún. 14. 15:53
12/25 anonim válasza:
És egy ilyen gyerek mellé jön a következő... És ha azt is harapdálja majd, vagy bántja? Vagy a következő gyerek is ilyen lesz?
2023. jún. 14. 16:02
13/25 anonim válasza:
Ti nem olvastátok hogy beteg a kisgyerek?Valószínü azért harapta meg
Istenem de gonosz emberek vannak.
2023. jún. 14. 16:12
14/25 anonim válasza:
Az emberharapásba bele is halhatsz extrém esetben.
Ha csúnya,azonnal menj tetanuszért!
Az én auti lányom egyszer megharapott fejlesztésen. A gyógypedagógus azonnal a kórházba akart küldeni vele...
Nagyon fertőzésveszélyes!! Tele van bacival a szánk...
2023. jún. 14. 16:14
15/25 anonim válasza:
Ha tudnád, bölcsődében, de még óvodában is hányszor előfordul...
2023. jún. 14. 16:59
16/25 anonim válasza:
Én ezt nem értem. Az emberek többsége ha pl megszúrja tűvel az ujját az az első hogy bekapja. Akkor most itt miről is beszélünk? :D
2023. jún. 14. 17:02
17/25 anonim válasza:
Nekem a védőnő mondta, hogy ha felületes, akkor nincs semmi gond, viszont ha mélyebben harapna, érdemes dokival konzultálni. Más kérdés, hogy én ennyiért nem mennék el szerintem, max ha valami nem oké a seb helyével. (Egy fél évig harapós volt a fiam.)
2023. jún. 14. 17:46
18/25 anonim válasza:
Frissiben lekenheted Betadine-nal és ennyi.
2023. jún. 14. 18:16
19/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2023. jún. 14. 19:18
20/25 anonim válasza:
Annyira, hogy tetániás görcsöt kaphatsz tőle,és abba ellátatlanul belehalhatsz. Csak ennyire.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!