Milyen érintésmentes lázmérőtök van?
Nekünk lidl-ből (sanitas) van (homlok és fülhőmérő egyben/levehető a homlok “kupak” ) ha a homlokán 36 körülit mutat, akkor popsiban 37.1-37.3. Ha homlokon 36.8-37.0 + mutat, akkor viszont már biztos hőemelkedése/láza van, és akkor nyilván megmérem “rendesen” is. Fülben viszont hasonló értéket mér, mint hónaljban.
Bár legtöbbször a csuklómra hagyatkozva is el tudom dönteni.
Lidl-ben vásárolt homlok/fülhőmérő. De cart se ér.
Digitálissal mértem 3 éves koráig popsiban,azóta (természetesen másik lázmérővel) szájban mérjük. Mint mindenkinek a családban. Gyors és pontos.
6!
5-ös vagyok. Tudod bizonyos fok felett már a tizedek is számítanak, és akkor pontosan kell mérni.
Nem mindegy,hogy 39.5 vagy 40.5 egy kisbabánál!
Van nekünk is egy Momert fül és homlok lázmérőnk. A lányomnál sokszor használtuk, egészen megbízható volt. De most a fiamnál az istenért nem működik normálisan. Nem egyszer volt, hogy mértem, mert melegnek éreztem, de nem mutatott még csak hőemelkedést se. A gyerek csak nem érzi jól magát, merjünk popsiban... hopp, lázas. Szóval most valami másikon gondolkodom.
Nála tapintásra is nehezebb megmondani, ha hőemelkedése van. Ha 38 felett van, az egyértelmű, az alatt nem. Mármint tapintásra.
9!
Szerencsés vagy. Tedd össze a 2 kezed, hogy ilyen egészséges a gyermeked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!