Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Szülők, milyen betegségeket...

Szülők, milyen betegségeket szoktatok elkapni a gyerekektől?

Figyelt kérdés
Vagyis ti is mindent elkaptok tőlük?

2023. jún. 6. 17:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
9 jobbulást, akkor tőle kaptad el ezek szerint? Nekem is nagyon rossz állandó taknyolással, torokfájással dolgozni
2023. jún. 6. 17:49
 12/21 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen. Tőle kaptam el igen. A bölcsiben nem engedik, ha 2-3 percenként folyik az orra, akkor otthon tartom. Ha csak kicsit náthás, akkor megy.
2023. jún. 6. 17:56
 13/21 A kérdező kommentje:
Igen, tartok tőle, hogyha nagyon náthás akkor nem mehet majd bölcsibe, jobbulást és kitartást
2023. jún. 6. 17:58
 14/21 A kérdező kommentje:
Neked is az orrod folyik, vagy a torkod is fáj?
2023. jún. 6. 17:59
 15/21 anonim ***** válasza:

Nekem igen ősztől tavaszig. 🤷

Nálunk a nagy mivel allergiás asztmás is egy mezei nátha azonnal arcüregbeegy át. Középső meg amint fáj a torka már tudom hogy mandulára fog menni.

2023. jún. 6. 18:04
 16/21 anonim ***** válasza:

2-es és 6-os vagyok. Nálunk a férjem sokkal kevesbé kapja el, illetve rajta legtöbbször enyhébben átmennek. Mondjuk ő amikor nagy gáz van, este megiszik egy fertőtlenítő pálinkát (amugy heti 1-2 sört iszik max, szóval nem alkoholista😅😂). És szerintem egyszerűen ez segit neki+hogy általában én ápolom a gyereket nálunk. De legutóbb pl mindketten kaptunk egy adag hányást, és egyikünk sem kapta el🤷🏻‍♀️

A náthára én fogékony vagyok, de mostanában sokat gondolkozom hogy férjemnek kivették a manduláot gyerekként, nekem viszont megvan. Lehet azért vagyok fogékonyabb? Nem tudom, de azt azért megfigyeltem a környezetemben is, hogy miután közössegbe kerülnek a gyerekek, azért más szülők is gyakran betegek, főleg az elején.

2023. jún. 6. 18:41
 17/21 anonim ***** válasza:
Kb minden második betegségénél én is elkapom, főleg a felső légútit, de egyszer hanyosat is elkaptam, de a legrosszabb a kéz láb száj betegség volt.
2023. jún. 6. 18:56
 18/21 anonim ***** válasza:

Én is mindent elkaptam tőlük. Beteg a gyerek, anya kell, összebújva alszunk, naná, hogy elkapom. Most zavarjam el?

Emlékszem, hogy amikor a fiam középsős volt, elkaptam egy hörghurutot, vagy 3 hónapig nem tudtam belőle kikeveredni. Előtte soha nem voltam ilyen hosszú ideig beteg. Azóta se.

2023. jún. 6. 18:59
 19/21 A kérdező kommentje:
16 mi is szülők ezt beszéltük h sokmindent totál elkapunk az elején tőlük. A férjem sosem náthás most mindig az ha ő itthon marad helyettem
2023. jún. 6. 19:10
 20/21 A kérdező kommentje:
18 mi külön vagyunk de minket is leköhög elég egyszer és azonnal elkapjuk a hörghurut is.
2023. jún. 6. 19:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!