Szülők, milyen betegségeket szoktatok elkapni a gyerekektől?
Nekem igen ősztől tavaszig. 🤷
Nálunk a nagy mivel allergiás asztmás is egy mezei nátha azonnal arcüregbeegy át. Középső meg amint fáj a torka már tudom hogy mandulára fog menni.
2-es és 6-os vagyok. Nálunk a férjem sokkal kevesbé kapja el, illetve rajta legtöbbször enyhébben átmennek. Mondjuk ő amikor nagy gáz van, este megiszik egy fertőtlenítő pálinkát (amugy heti 1-2 sört iszik max, szóval nem alkoholista😅😂). És szerintem egyszerűen ez segit neki+hogy általában én ápolom a gyereket nálunk. De legutóbb pl mindketten kaptunk egy adag hányást, és egyikünk sem kapta el🤷🏻♀️
A náthára én fogékony vagyok, de mostanában sokat gondolkozom hogy férjemnek kivették a manduláot gyerekként, nekem viszont megvan. Lehet azért vagyok fogékonyabb? Nem tudom, de azt azért megfigyeltem a környezetemben is, hogy miután közössegbe kerülnek a gyerekek, azért más szülők is gyakran betegek, főleg az elején.
Én is mindent elkaptam tőlük. Beteg a gyerek, anya kell, összebújva alszunk, naná, hogy elkapom. Most zavarjam el?
Emlékszem, hogy amikor a fiam középsős volt, elkaptam egy hörghurutot, vagy 3 hónapig nem tudtam belőle kikeveredni. Előtte soha nem voltam ilyen hosszú ideig beteg. Azóta se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!