1xi láz mitől lehet?

Figyelt kérdés

Fiam 4 éves lesz tegnap írtam ki hogy fájnak az letört (szuvas) fogai amire cataflamot kapott, elmúlt neki a fájdalom aztán evett ivott, de néhány órára rá 39 lett hirtelen a láza, mivel csak cataflam volt itthon igy megint azt adtam neki, nem viselte könnyen a lázat nyűgös volt benne nagyon. le is ment neki es azóta semmi se történt éjszaka se volr neki a mai napon se, mult héten volt náthás de azóta mar nem fokyik az orra vagy köhög. Orvosnál voltam bent de csak az asszisztenssel tudtam beszélni szerinte a fogaba nem lehetett de ha továbbra is lázas lesz inkább vigyem majd be megnezi doktornő

Hasonló ilyen 1xi láz volt valakinél? Nem értem ilyen még nem történt velünk hogy a semmiből hirtelen lázas lesz aztan pedig semmi, bar ne is legyen nem szeretném csak kíváncsi vagyok a tapasztalt anyák biztos tudnak valamit irni ':)

2023. ápr. 25. 16:07
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Hát figyelj. Fogorvoshoz vidd el. Mindenképp. Sajnos a szuvas tejfog a maradandó fogat is károsíthatja. Kérj tanácsot fogmosást illetően!

Sajnálom a gyereket,mert manapság már nem húzzák ki a szuvas tejfogat, csak ecsetelőt adnak. Az meg semmit se ér... :(

A láz lehetett egy gyors vírus is. Nemrég a lányomnak is volt 1 napos láza.

2023. ápr. 25. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!