Szerintetek mi ez? Hat hónapos baba, szopik, gyümölcsöket és zöldségeket kapott csak eddig?
Az én ekcémám is szokott így kinézni.
Nem váltottatok esetleg mosószert, öblítőt?
Vagy nem ettél valami olyasmit, ami az anyatejeddel átkerülhetett a babádba, és allergizálhat?
Vaagy.. nem szárazabb mostanában a levegő nálatok? Túl meleg vagy túl hideg is kiválthatja, nekem mindig a hidegtől jön ki.
Bőrgyógyász.
Nem tudok jobbat tanácsolni. Nekem az ekcéma foltokban jött ki nem minden hol. A nagyfiamnál is. Persze attól felőlem az is lehet, de én nem hagynám ennyiben, hogy szerinte ekcéma.
"Az orvos szerint ekcéma"
Tehát volt orvosnál.
Ha nem vakarózik, én nem ekcémára tippelnék. Mióta van meg a kiütés? Hasonló volt az én fiamnak is, 7-8 hónaposan, a gyerekorvos bőrgyógyászhoz küldött, a bőrgyógyászaton ekcémára gondoltak, de nagyon másképp viselkedett, mint ahogy az ekcéma szokott az én fiamnál. Amire még hasonlított, az a háromnapos láz kiütése, de nem volt előtte lázas. Egy pár nap után elmúlt magától, és azóta sem jöttünk rá biztosan, hogy mi volt. Jellegzetesen a törzsén kezdődött, aztán terjedt a végtagokra, végül a talpára és a tenyerére. És ebben a sorrendben is szűnt meg, a talpán és a tenyerén volt meg legtovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!