Szólnom kellene hasonló helyzetben, amikor taknyosan utazik a gyerekem?
Az ovis gyerekem sajnos beteg. Emésztőszervrendszeri betegsége van, de rengeteg vizsgálat, kivizsgálások, kórházi bentlétek után se tudják mi is a baja.
Egyike a sok gondjának, hogy folyamatosan taknyos, hol csak éjjél szörcsög, hol egész nap, hol folyik az orránál, hol csak hátrafelé lecsorog. Többször hányta már ki a lecsorgó váladékot vagy csak köhög tőle. Már mindent adtak rá, semmi nem segített.
Az összes vérvétele hibátlan, semmiféle gyulladásra utaló vagy fertőzésre utaló eltérése nincs. Sose lázas, hőemelkedése sincs. Allergia, reflux sincs. És senki nem kap el tőle semmit (se családban, se oviban).
És a lényeg: tömegközlekedéssel utazunk. Legutóbb több kisgyerek utazott egymás mellett a buszon és persze mikor máskor, a gyerekem elkezdett köhécselni, majd orrot folyatni. Gondolkodtam szóljak-e a mellette ülő kisfiú anyukájának, hogy ne aggódjon sajnos ez nem fertőző, hanem valami rejtélyes egyéb. Csak aztán rájöttem semmi kedvem elkezdeni magyarázkodni, hogy mennyire szerencsétlen helyzetben vagyunk ezzel az egésszel. Hiszen úgyse hitte volna el az orvosi papírokat meg nem kezdem el kiteregetni.:-)
Aztán egyszercsak látványosan felállt felkapta a gyerekét és elvonult másik helyre. Én viszont emiatt hirtelen olyan rosszul éreztem magam, mégha értem is a reakciójat főleg a covid óta. Ti szóltatok volna a helyemben?
8! Ki írta hogy nem nincs kocsim? Van egy pár köszönöm, konkrétan a férjemmel kettönknek van 4, attól függ hova megyünk 😄😌 jó hogy így belelátsz az életembe
De mit csinál az akinek nincs jogosítványa? Vagy esetleg ebben a gyönyörű mai világban nincs pénze több ezer forintot futárral kifizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!