Egyoldali lábfájása volt a gyerekednek?
A lányomnak már jó pár hónapja fáj a térdhajlata éjszakánként, de mindig csak a bal oldalon. Annyira erős a fájdalom, hogy paracetamolt kell neki adnom, különben nem tud visszaaludni. 7 éves. Mivel a fiamnak is szokott lenni, eddig nem izgultam miatta. De ma elvittem az orvoshoz. Vérvételre kell vinnem
Tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Nekem gyerekkorban növekedéskor fájt így a lábam.
Kívánom, hogy nálatok se legyen semmi komolyabb.
Az egyoldali, ennyi idosen jelentkezo fajdalom tenyleg tipikusan novekedesi fajdalom szokott lenni. Nalunk magneziumot, illetve egy ideig emelt d-vitamint javasolt a gyerekorvos, illetve lefekves elotti masszirozast, nyujtast. Ezzel tenyleg jobb lett, aztan 9 eves korra elnotte a ket nagyom. A harmadik most 8 eves, vele meg epp a surujeben vagyunk.
A verkep nem art, legalabb latjatok, ha van valami, de ne erezd magad felelotlennek, amiert vartal. Ennyi idoseknel sok esetben a gyerekorvos is varakozast javasol csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!