Magyaro-on hány darab oltást kapnak 18 éves korig a gyerekek? (Nem fajta, hanem darab!)
Továbbá, fajsúlyos témákban nem csak élrvelés várható el -tartsuk szem előtt: nem én írtam állítást, hanem mások, mivel én csupán idéztem valakit!-, hanem bizonytaniai kell kell az illetőnek, aki olyat állít, hogy a fotón szereplő PhD fokozatú hölgynek vajon tényleg nincs orvosi diplomája?
Érdekelne az illetőtől, ezt vajon mégis mivel bizonyítaná...?
Én értem, hogy nálatok ez egy betanult ügynök szöveg, a jogos kritikus habngok lejáratására aljas módon, de akkor is elvárhatom, hogy bizonyítsd, amit állítasz.
“Gyengebbek kedveert”, aztan a kerdezo a balfasz, mar bocsanat. Tudnam honnan veszik ezek az emberek ezt az orasi onbizalmat a hulyeseghez, magas lorol beszelnek, borzaszto lekezeloen...
Tenyleg nem ertem.
Az 1. válaszban hivatkozott táblázat alapján 30 adag kötelező oltást kapnak a mostani gyerekek Magyarországon. A 135 darab oltás szerintem azért jöhetett ki, mert egyes oltások többféle hatóanyagot tartalmaznak, több betegség ellen védenek, így pl. az MMR-t 3 oltásnak tekinthetjük. Illetve bizonyos oltásokat többször is beadnak, pl. Pentaximot nálunk négyszer. Tehát ha pl. a Pentaxim 5 oltásnak számít egyben, és négy dózist adnak belőle, akkor azt lehet 20-nak számolni. Ha így nézzük, akkor nálunk 75 kötelező oltás jön ki, amit 14 adagban adnak be. Az ajánlottakat nem számoltam bele.
Én is úgy tudom, hogy az USÁ-ban ajánlott oltási rend van (bár ez államonként eltérő lehet), de az oktatási intézmények megkövetelik bizonyos oltások meglétét, és a legtöbb szülő kérdés nélkül viszi a gyerekét az ajánlott oltásokra. (Nem hallottam még erről az amerikai doktornőről, a képernyőfotót sem tudtam megnyitni.)
Nem, szerencsére csak igen kevés olyan szülő van, akik nem akarja beoltatni a gyerekét, a szülők túlnyomó többsége normálisan viszonyul az oltásokhoz. Ennek köszönhetően szerencsére egy szülő sem veszélyeztetheti sem a saját, sem a más gyermekét az oltatlanság miatt!
Külföldre meg végképp nem emiatt költöznek ki az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!