Kezdődő tüdőgyulladásra 1 vagy 2 Audmentin duó 400as ?
Nem védem a gyerekorvosotokat,mert nem tudom milyen,de én pénteken hazahoztam a gyerekem az oviból úgy hogy kutya baja nem volt, hétfőn vittem orvoshoz mert volt egy kis hőemelkedés, utána láz,meg egész hétvégén kb semmit se evett és már tüdőgyulladása volt.Ezzel csak azt akarom mondani, hogy 2 nap alatt is kialakulhatott úgy, hogy szerdán meg nem volt,de péntekre már lett.
Nálunk 10 napig szedte rá az antibiotikumot,minden 3. nap ellenőrzésre vittük.
Szóval amikor írt antibiotikumot a gyerekorvos akkor nem adtad be a gyereknek, amikor meg nem írt, akkor elmentél maszekhoz, hogy kapjon antibiotikumot a gyereked.
Csak nehogy bajt okozz a gyerekednek, miközben doktor nénit játszol képzettség nélkül.
Úgy bírom az ilyeneket mint az utolsó
🥲
És a maszek orvos elengedett úgy, hogy bemondtál neki ennyit, otthon van antibiotikum és egy írásbeli adagolási útmutatót sem adott, miből mennyi és hány napig? Az igen.
(Segítek, minimum egy hét, de inkább 10 nap.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!