1.5 éves fiam éjjelente szárazon köhög az utóbbi 1 hétben. Más tünet nincs. Mitől lehet ez ?
Figyelt kérdés
Orra tiszta,más baja nincs, de éjjel sokszor elkezd köhögni, olyan hirtelen, mintha félrenyelt volna.Foga talán most nem jön, nyálzik de csak minimálisat. Az ágya közelébe tettem egy edénybe vizet, hátha száraz a levegő....Sajnálom szegényt, mert felkelti álmából a köhögés ami kb fél percig tart, van hogy elkezd ez miatt sírni. Mit adhatnák neki, hogy segíthetnék neki ?2022. dec. 14. 20:09
3/4 anonim válasza:
Szerintem is száraz a levegő, a fűtés miatt nagyon le tud csökkenni a páratartalom. Pl nálunk lemegy 10%ra, pedig 45-60 körül szokott jókat aludni, de ehhez párásító kell, vagy nagy felületen kell párologtatni. Vegyél vagy kérj kölcsön egy páratartalom mérőt. Látni fogod.
4/4 anonim válasza:
Szerintem is száraz lehet a levegő. Én is köhögök, szárad a bőröm, az orrnyálkahártyam, minden bajom van pár hete. Az előző lakásunkban tökéletes volt a páratartalom, ide vennünk kellett párásítót. Azóta semmi bajom és a kislányom orra sem dugul amióta használjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!