Hány nap után kell orvoshoz vinni a gyereket, ha láza vagy hőemelkedése van felváltva?
Figyelt kérdés
2022. dec. 14. 09:23
2/20 A kérdező kommentje:
2 éves
2022. dec. 14. 09:36
3/20 anonim válasza:
Ha 3 nap után sem javul a helyzet, akkor érdemes.
4/20 anonim válasza:
1 nap után szólnék a dokinak.
Nálunk vagy időpontra kell menni, vagy telefonban elmondja a tünetek alapján, mit tegyünk.
5/20 anonim válasza:
Én 1 nap után telefonálok a dokinak. Ő mindig behív minket, inkabb rajuk néz. (1 és 3 évesek)
6/20 anonim válasza:
Elvileg ha 4. napja már lázas, akkor kell orvoshoz vinni.
Én eddig csak akkor vittem, mert különben törzsvendégek lennénk :D
8/20 anonim válasza:
Nekem is 2-3 napot mondott anno a gyerekorvos. Hacsak nincs durvább tünete, pl. fuldokló köhögés. Ha egyből odaviszed, sok esetben még ő sem tudja megmondani, mi a baj. Persze kisbabával nem szabad ennyit várni, de ovis gyerekkel simán.
9/20 anonim válasza:
4.nap, szakmabelikent irom.
Pont az ilyen 1 napig hoemelkedes laz miatt orvoshoz rohangalosok miatt tulterhelt az eu.
10/20 anonim válasza:
Ha a harmadik nap is lázas lenne valamelyik gyerekem ,akkor mennènk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!