Babàm belenyalt a floraszeptbe! A toxikológia megnyugtatott, hihetek nekik?
Figyelt kérdés
Elmentem bevásárolni, párom addig vigyázott a 11 hónapos babámra. Közben takarított, és most meséli, hogy amikor Vízkő oldót spriccelt a padlóra, bejött gyorsan a babám, és mintha megnyalta volna padlót. Felhívtam most a sürgősségit, kérdezték mikor történt az eset, mondtam hogy kb. két órája, azt mondták akkor nyugodjak meg, és a Flóraszeptbe bele kene inni kortyokat hogy gondot okozzon, És ha valami lett volna már kijött volna. Szerintetek is megnyugodhatok? Kérdeztem azt is, hogy meddig kell figyeljem a tüneteket, de mondta hogyha nem volt hányás hasmenés erős nyáladzás, akkor már ne is figyeljem. Nyálzás mondjuk van, mert fogzás közepén vagyunk.2022. okt. 10. 19:16
11/15 anonim válasza:
Elő példa vagy arra, hogy van élet az agyhalál után.
12/15 anonim válasza:
De szemetek vagytok!
De kérdező, vedd úgy, hogy teljesen megnyugodhatsz, ha mindenki hülyének néz 😁 az azt jelenti, hogy 0-nál is kevesebb okod van aggódni 😊
13/15 anonim válasza:
Alapból annyi klór és miegymas (osszeteteltol fuggoen) marad s földön a felmondás után is ezeknek a szerek használatával, hogy szerintem nem okoz egetverobb kárt, mintha a száraz, de előtte töményen fertőtlenített padlót nyalna. Egyébként baba mellett közvetlen meg ne használjátok tényleg ilyet, azert egy takarítás akkor is raer, ha ketten vagytok otthon és egyikőtok tud a picire vigyázni
14/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, szerencsére azóta is jól vagyunk :)
2022. okt. 11. 20:47
15/15 anonim válasza:
Te is belenyaltál a Flóraszeptbe, hogy mindketten jól vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!