Kedves Anyukák! Ki milyen érintésmentes lázmérőt használ? Mi a véleményetek az ilyen fajta lázmérőről? Mennyire pontosak? Megbízhatóak?
Legkisebb Fiunk 10 hónapos, most először beteg, lázas, nagyon nehezen viseli a popsiba mérést, keservesen sír.
Gondoltunk érintésmentes lázmérőre, de nagyon sokféle van.
Akinek van tapasztalata, kérem írja le pár szóban a véleményét!
Köszönjük szépen!
Kérlek, ne vesszetek össze ezen, nem ezért indítottam a kérdést! Természetesen a pontos mérés a legfontosabb, valószínűleg fülbe helyezhető lesz a befutó, itt volt egy link róla.
Ma délután viszem a babát orvoshoz, utána a gyógyszertárban még utána érdeklődöm és próbáljuk a legjobbat elhozni. Ha nem mér pontosan, vissza is viszem, gyerekről van szó, itt nincs pardon...
Továbbra is köszönöm a tapasztalatokat!
Homlok baba lázmérő a neve és szerintem van gyógyszertárban is.
Az ovikban használt semmit nem ér, óvodában dolgozom (illetve most nem, itthon vagyok a kicsivel).
Vettem ma egy Omron márkájú fül hőmérőt, egy rakás ...t ér! Holnap viszem is vissza!!!
Azt hiszem marad a hónalj mérés és éjjel is azt próbálom majd.
Igen, valóban! Igazad volt!
Nagyon sokat utána olvastam és szinte mindenhol azt írták a fül hőmérő a legmegbízhatóbb. Hát mégsem!
Az érintés mentes vagy a csík?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!