Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hogy ment a mandulaműtét nálatok?

Menőcsajszi72 kérdése:

Hogy ment a mandulaműtét nálatok?

Figyelt kérdés

Ordított előtte? Hogy tudtátok meg hogy ki kell venni? Milyen volt? Hol csinálták?

Korral.

2022. aug. 21. 19:27
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Elaltattak, nem orditott elotte, de utana, mikor felebredt, sirt. En szerencsere az olembe vehettem, es meg is szoptathattam (meg nem volt 3 eves, mikor kivettek neki az orrmandulajat).
2022. aug. 21. 20:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 3-4 évesen vették ki, elaltattak, nem sírtam utána.
2022. aug. 21. 23:04
 3/3 anonim ***** válasza:
88%
4 évesen vették ki a kisfiamnak, de csak az orrmaduláját a garatot nem kellett. Azért javasolta a fül-orr gégész mert állandóan beteg volt, amikor épp annyira nem volt tünetes akkor is orrhangon beszélt, horkolt. Nagyon csúnya állapotban voltak a végére, először még próbálkoztunk a szteroidos orrspray-jel hátha segít. A műtét ,aga simán zajlott, előtte a vérvétel ordítós volt mondjuk. Altatásban csinálták, az ébredés nem volt kellemes, sírt, dobálta magát aztán aludt mégegyet, és minden rendben volt. Másnapra kb mintha mi sem történt volna. Előtte, utána 10 napig nem ment közösségbe, nehogy elkapjon valamit.
2022. szept. 8. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!