Nagyon fàj a fülkürt-vizsgàlat?
Figyelt kérdés
Az orvos beutalta 3 és fél éves kislànyom fülkürt vizsgàlatra és azt mondta, valamilyen eszközzel nyùlnak fel neki. Ez mennyire fog neki fàjni?#Fülkürt vizsgàlat
2022. aug. 12. 15:06
1/10 A kérdező kommentje:
Màrmint a fülkürtjébe nyùlnak fel eszközzel
2022. aug. 12. 15:07
2/10 anonim válasza:
Szerintem bódítani fogják hozzá.
Remélem...
3/10 A kérdező kommentje:
Azt mondtàk, mivel az orràn àt nézik és nem a szàjà, ìgy nem bòdìtjàk
2022. aug. 12. 15:27
4/10 anonim válasza:
Nem fáj. Kap lidokaint, itt nem a fajdalom lesz a kérdés, hanem hogy birja e azt, hogy egy kamerát dugnak az orrába elég mélyen. Gondolom valaki/kik majd fogják a fejét, hogy egyenesen tartsa és ne rangassa, ha a nyugodt ülés nem megoldható. Maga a vizsgálat nem tart sokáig, és nem fáj, ha képes nyugton lenni.
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Hàt igazàbòl alàbaival szokott rùgdalni oltàson
2022. aug. 12. 15:59
6/10 anonim válasza:
Magyarazd el neki, hogy mi fog történni. Ott is el fogja mondani az orvos. Mondd el neki, hogy akkor fog fajnj ha ellenál és akkor tovabb tart, ami neki se jó. Ha szépen tűri akkor jutalmat kap. Ennyi.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Hètfőn megyünk, majd megìrom mk volt
2022. aug. 12. 16:06
9/10 A kérdező kommentje:
Megvolt. Bementünk, a doktornéni elmagyaràzta mi fog történni, kapott lidocaint, alàìrtam a nyilatkozatot stb, aztàn beült az ölembe alànyom, és elkezdődött a vizsgàlat. Megkért a doki, hogy fogjam le (a làbamat kereszteztem az övé elött és közrefogtam az övéit, az egyik karommal àtkarolva magamhoz szorìtottam a testét és a kezeit, a màsik kezemmel meg a homlokàt fogtam le, majd az aszisztensnő is lefogta a fejét) ezutàn beledugtàk az orràba a kameràt (ha nincs lefogva megrùgta vagy megütötte volna az orvost, annyira rùgkapàlt) de nem sìrt és amikor a fülkürtjébe értek, ùgyvette a levegőt ahogy kérték. Aztàn még a kihùzàsnàl pròbàlt rùgkapàlni, és a fejét ràngatni. Aztàn ezt a màsik orànàl is megcsinàltàk. Igazàbòl megkapta a jutalmat a babàt amit akart. Én közben folyamatosan bìztattam. Utàna mondta hogy nem fàjt neki csak nagyon nagyon csikizte és ingerelte az orràt, a és lefogàs kellemetlen volt neki
2022. aug. 15. 11:00
10/10 anonim válasza:
Ügyes volt. Örülök, hogy túl vagytok rajta. 8as válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!