Autisztikus tünetekre, idegrendszeri éretlenségre ajánlottak halolajat kisgyermeketeknek?
Nos a mutogatás nála olya, hogy nem ujjal, hanem olyan kéztekergetve, de a karját arra irányítja. Ezt így 1 hónapja, de könyvben amit kérdezek mindent megmutat már rég. Pl melyik a piros, hol a csúszda, stb ezeket olyan 20 hós kora óta m8nden színt, saját testrészeit, stb. De magát és engem még nem nevez meg, csak apát.
Amit nem tudok nála legyőzni, az az ugrálási kényszer. Nonstop ugrág. Annyira féltem, fotelban, ágyban, földön, rengeteget. Keresi az ingereket, pörög is sokat. Kresz táblákat mindenhol megfigyeli, hát nagyon sok dolog van, de fejlesztem rendszeresen mindennel, amit csak tudok-találok, mert dokik sajnos jól van az úgy, majd jobb lesz és tornázzon. Hmmmm szerintem az nem elég. Nekik majd a 3 éves nem szobatiszta, nem beszélő lesz a baj, mikor már mit csináljak vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!