Aftára sárga escetelő,mi lehet ez?
Sziasztok.
Tegnap jöttünk haza kisfiammal a kórházból,annyira tele volt a szája aftával hogy se enni se inni nem tudott.
Ott kezelték neki valami sárga ecsetelővel,kérdeztem hogy ilyent adnak e haza vagy esetleg válthatok e ki.
Mondták hogy nem kell mert amennyit ott kenték vele, bőven jó lesz .
Sajnos megint elkezdtek kijönni rajta újabbak.
Kórházban lefényképeztem hogy mi ez a cucc esetleg ha valaki ismerné innen,azt megköszönném ha megmondaná!
Holnap mindenképpen elmegyünk az orvoshoz mert nagyon nem szeretnénk vissza kerülni a kórházba.
Ez lenne az a szer.
Ugyanezt kapta a kislányom. Nagyon bevált ,pár nap után már semmi afta nem volt a szájában ,és nem is fájt neki. ☺️ Vényköteles amúgy. Azt mondták ,addig kenjük ,míg szépen el nem múlik. Azóta ( kopp-kopp) nem jött ki semmi.
Amúgy sokat küzdünk ezzel😔
Akriflavin.
Ez van pl a Glycosept nevű ecsetelőben is, amit már gyerekkoromban is kent édesanyám a számba:) Szerintem ma is a legjobb.
Nekünk az nem segített sajnos az elején sem amikor csak 1-2 afta volt neki..
Ez a sárga viszont nagyon jó volt..
Kutatom keresem de eddig sehol nincs..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!