Hányós-hasmenős vírusnál kb mennyi ideig "normális" a hányás?
Vasárnap óta napi 1x hány a gyerek. Először azt hittem, hogy csak valami rosszat evett, de utána hasmenése is lett és másnap meg harmadnap megismétlődött. A hasmenés már jelentősen javult, azt hittem már kezd jobban lenni, erre a hányás ma is beköszönt. Semmi előjele egyébként, a jókedvű, vidám gyerek egyszer csak bumm, hány egyet, aztán megy tovább, esetleg sír ha rá is került valamennyi.
A gyerekorvos azt mondja, hogy ő ezzel nem tud mit tenni, igyon elég folyadékot és majd elmúlik. De én nem tudom, hogy mennyi ideig normális ez? Azért a legtöbb ilyen hányós-hasmenős dologgal ami eddig tapasztalatom volt, 2-3 nap alatt a hányós rész lezajlott, de ez már az 5. napja, hogy tart. Kezdek aggódni.
Adj neki borsmenta teát, az nálam mindig bevált, és a gyerek sem hányt többé miután ivott egy bögrével.
Ha napi 1x hány, akkor attól nem lesz baja egyébként.
Hát baja nem lesz ennyitől, az tény, de hát nem is jó, hogy ennyire elhúzódik. Engem ez zavar, hogy még nem múlt el ennyi idő alatt a nyavalyája.
A borsmenta teát kipróbálom, köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!