Láz vagy meghibásodott a hőmérő?
Nálam többet gyereknek lázat szerintem a világon senki se mért. A fiam veseproblémával született, és meg lett mondva, hogy ha láza lesz, akkor azonnal menni kell a kórházba és nézni neki vizeletet, hogy nincs-e vesemedence gyulladása.
Van itthon kettő sima digitális lázmérő, fül hőmérő, infrás, klasszikus higanyos, meg olyan is amit a végbélbe kell használni, rugalmas a vége. Teljesen biztosan állíthatom, hogy ezekkel az újabb fajta lázmérőkkel ha háromszor egymás után megméred, három más eredményt hoz. A legeslegbiztosabb én szerintem az, ha te magad tapintod ki a gyerek fejét, tarkóját, arcát, ha láza van, akkor az úgyis érezhetően meleg. A szeme is más, pirosabb, könnyebb meg általában, az egész gyerek valahogy nem az igazi, nyűgösebb elesettebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!