7 hónapos kis fiamon ki ütés jött ki És az. A kérdésem hogy mi lehet az?? Mind ha zsebesetne ki körülre enyhén piros
Vidd orvoshoz,lehet ekcéma,de komolyabb baj is.
Gyed alatt unalmadban meg légyszi,tanulj kicsit,olvasni is fájt.
Milyen testtájékon, milyenen nem? Szimmetrikus-e, vagy csak az egyik oldalon jelentkezik? Alkotnak-e sűrűsödést, vagy mindegyik különálló pötty? Van-e a tetején valami (apró pont(ok), nedvességgel teli göb, seb)? Viszket-e, fáj-e? Mióta van? Van-e egyéb közérzeti tünet (láz, ...)?
Esetleg egy kép tényleg jó lenne.
De sokkal gyorsabb a gyermekorvos...
#4 Ha betudjuk az anyuka pánikhangulatát, meg azt is, hogy az elküldött szöveget később nem lehet szerkeszteni, az ilyesmi belefér. Nem kellene mindjárt két lábbal beleállni a másikba, lealázni. :)
Azért ez egy pár szavas mondat volt.
Különben meg lehet én gondolom rosszul, de eszembe nem jutna itt orvosi tanácsot kérni, főleg ha olyan a helyzet, hogy pánikhangulatba kerülök.
Valamikor igen is muszáj a nyersebb stílus, mert annak nincs értelme, ha leállunk itt vele a elcseverészni, ahelyett, hogy ha ekkora a baj, orvoshoz fordulna.
Jó dolog az internet, de sokan sokat várnak tőle.
Különben meg majdnem 1 hetes a kérdés, már reméljük nem aktuális...
#6 vagyok.
Ha nekem írtad a bejegyzést, akkor nem értem ezt:"Azért ez egy pár szavas mondat volt."
A nyersebb stílus kritizálása, - ha eleovasod, - a helyesírás felhánytorgatására vonatkozott, nem másra.
Ha nem nekem írtad, akkor tárgytalan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!