Orrmandula műtét? Magánúton mennyibe kerülhet vajon?
Figyelt kérdés
Szóval, röviden... 4,5 éves kislányom sajnos sűrűn beteg (kb. minden második héten itthon van egy hetet légúti fertőzéssel). Sajnos nagyban a hatalmas orrmandulája a ludas, amit ki kellene vetetnünk, de jelenleg ugyebár erre nincs lehetőség a vírushelyzet miatt. Ma az óvodában azzal fogadott az óvónő, hogy a logopédus javaslata az lenne, magánúton induljunk el, magánkórházban biztosan van lehetőség műtétre. Mikor felhoztam, hogy ez kicsit "zsebbenyúlós" lenne, amire nem biztos hogy mindenkinek telik, az volt a válasz, kell szólni családtagoknak, és úgy összedobni az árát. Hozzátenném, tb alapon már voltunk kivizsgáláson, az ottani doktornő nagyon kedves volt, alapos, mindent részletesen elmondott, szóval az is megvan, ki fogja műteni, ha végre lesz rá lehetőség. De ma ez az óvodai beszélgetés konkrétan úgy jött ki, mintha engem nem érdekelne a saját gyerekem egészsége, amiért nem szeretnék magánkórházba menni a gyerekemmel egy vagyonért. Szóval puszta kíváncsiságból, valaki legalább tudna súgni magánkórházban való orrmandula műtét árában?2022. febr. 2. 16:28
11/13 anonim válasza:
Mi magán úton csináltattuk, 400 ezer volt
12/13 anonim válasza:
Szerintem nézz utána a magánnak. Saját tapasztalat. Nekem orrüreg cisztákat kellene eltávolítani, és egy éve nem történik semmi mert "vírus van". Értem én ezt, nem vagyok vírus tagadó, de megkeseríti az életem. Nagyon gáz ami itt megy. Hiába fizeti az ember a TB-t. Ez a rendszer így nem működik. Meg hát ha vége is lenne ennek a mizériának azok kerülnének előbbre, akik régebb óta várakoznak. Lehet sorra kerültök akkor majd ti is, de lehet csak 1 év múlva.
13/13 anonim válasza:
2-es vagyok. Benne dolgozóként úgy látom, hogy egyrészt valóban nem tudják megoldani a műtéteket, mert egy rakás orvost delegáltak covid osztályokra. Másrészről pedig úgy gondolom, hogy szándékosan terelik az embereket a magán eü intézményekbe. Na nem azért mert személyesen az orvos akarja ezt, hanem mert a jelenlegi szabályok miatt kötve van a kezük és tényleg nem végezhetik el a műtétet. De ez nem orvos szakmai probléma, ez már inkább politika.
Rengeteg lelkiismeretes orvost visel meg a jelenlegi helyzet, hogy ott a beteg, ott az üres műtő és azt kell mondania a betegnek, hogy várnia kell és nem tudni meddig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!