Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » COVID alatt érdemes szülni?

COVID alatt érdemes szülni?

Figyelt kérdés

2022. jan. 28. 20:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező itt maradni, ez egy pöcegödör. A világ nagy, élni pedig érdemes. Nem Mo, de érdemes.
2022. jan. 28. 21:07
 12/31 anonim ***** válasza:
94%

#10, hát ne szülj. Senki mem tart pisztolyt a fejedhez.

De érdekelne, hogy szerinted mikor lenne ideális gyereket vállalni az elkövetkező években?

Bármikor jöhet egy olyan nemzetközi konfliktus, ami mindent megváltoztat. Akkor neked soha nem lesz gyereked, mert mindig attól rettegsz majd, mi lesz holnap?

2022. jan. 28. 21:08
 13/31 anonim ***** válasza:
15%
Igazabol mar semmikor nem idealis... Mar szultem kettot es a klimakatasztrofa miatt igy is szorongok sokat.a ferjem szerint van kb 20/30 eve az emberisegnek aztan annyi. Mi lesz a gyerekekkel? Mar valoszinu keso barmit tenni. Csak nezd meg a David Attenborough termeszetfilmet errol. Tonkretettuk a bolygot.
2022. jan. 28. 21:13
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Ó, a férjed szerint? Húha, ha ezt előbb mondja, akkor nem szülök. Most mit csináljunk? Ti mikor tervezitek agyoncsapni őket?

Tudod, le lehet élni az életet félelemben, meg vidámságban, szeretetben is. Jó rettegést nektek!

2022. jan. 28. 21:16
 15/31 anonim ***** válasza:
22%
Sajnos ez nem vicces. Majd ha odaerunk,jusson eszedbe. Ido kerdese.
2022. jan. 28. 21:18
 16/31 anonim ***** válasza:
84%
Nem mondtam, hogy nevetek rajta, és azt sem mondtam, hogy nem vagyok tisztában a folyamatokkal- nagyon is tisztában vagyok vele. Csak épp nem úgy tekintek rá, mint te. Akármikor meghalhatunk, akár már holnap is. Csak az élet szerintem egy olyan érték, amit nem vagyok hajlandó azzal tölteni, hogy félek a haláltól. Mindannyian meghalunk, jó eséllyel korábban, mint amennyit a testünk valójában bírna. Ettől még lehet egy boldog életünk és lehetünk önfeledtek és stresszmentesek. Akkor is megtörténik, ha félsz, és akkor is, ha nem. Csak annyi változik, hogy mivel töltötted el az idődet és mit adtál át az életből a gyerekeknek, azt, hogy anyu és apu titkon retteg, vagy azt, hogy azok az évek, amik maradtak, legyen bármennyi is, az boldogan telt el. Jusson ez eszedbe, amikor odaértünk! Akkor nem azt fogod bánni, hogy nem féltél eléggé, hanem azt, hogy elpocsékoltad a drága időt arra, hogy ezen kattogtál, ahelyett, hogy élvezted volna!
2022. jan. 28. 21:25
 17/31 anonim ***** válasza:
17%
Elvezem en,nem beszélünk róla a gyerekeknek,de azert feltem oket,mert nagy esellyel ok eletben lesznek,mikor beut a krach. Igazabol Kanada fele kene menni,de mar most,nem akkor mikor baj van. De mindenkit hatrahagyni sem akarunk. Idonkent homokba dugjuk a fejunket,de aki tisztaban van vele mi tortenik a bolygoval,az nem tudom hogy tud ezen atlepni.
2022. jan. 28. 21:33
 18/31 anonim ***** válasza:
83%
Kanada... miért pont az? Ha borul minden, akkor Kanada sem lesz jobb hely, mint Franciaország vagy az Egyesült Államok. Annyit tudunk tenni, hogy tanítjuk a gyerekeinket, és reméljük, hogy a legjobb döntéseket hozzák, ha lesz még mit dönteniük egyáltalán.
2022. jan. 28. 21:45
 19/31 anonim ***** válasza:
15%
Azert ert ott meg elheto lesz a klima. Ausztráliában mar sok helyen a fold alatt laknak,a forrosag miatt ,ilyen bunkikban. Azert szeretnem hinni,hogy van meg remeny,csak neha elkeseredem.
2022. jan. 28. 22:08
 20/31 anonim ***** válasza:
83%
Még abban sem biztosak, hogy felmelegedés jön, egyes jóslatok szerint a visszájára csap és lehűl az egész, mások szerint a mágnesesség is felborul, stb. stb.
2022. jan. 28. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!