Meddig tartott nalatok a rosszabb idoszak? Colitis ulverosaban szenvedőket kérdezném.
Kapál gyógyszert?
Nekem meg nem nevezett vastagbél gyulladásom van. 2009ben kezdődtek, tényleges gyulladásaim pedig az első terhességemnél kezdődtek. C.u és crohn bioszia álltal kizárva..
3 terhességet vittem végig 3-3-3 kemény gyulladással. 2018-ban 6 nap alatt 10kg fogytam és ömlött belőlem a vér.. Azt hittem nem élem meg a másnapot.
Mikor gyulladásban vagyok akkor normixot szedek (magas baktériumölő antibiotikum) - ezt lehet terhesség és szoptatás alatt is, és folyamatosan szedem a gyulladáscsökkentőt.
Kicsit többet is írhatnál. Van kezelve? Most kezdték a kezelést vagy újra fellángolt?
Az első kezelés elkezdése után már másnap jobban voltam. Aztán mikor fellángolt kb 2 hónapig szenvedtem vele. Tavaly május végén a 2. oltás után újra előjött, és októberig kínlódtam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!