Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » 7 éves kislányom büdöset...

7 éves kislányom büdöset izzad. Merre induljak el vele?

Figyelt kérdés

Van egy 7 éves vékonyka, kis törékeny, szálkás izomzatu lányom. Most kezdte az első osztályt. Kb 1-2 hónapja egyre intenzívebben izzad a hónalja es hihetetlenül csípős, büdös szaga is van az izzadsagnak. Reggel megtorlom a kis honaljat, behintoporozom mióta ez van és pár óra múlva már érzem is a ruháján, hogy megizzadt, nagyon kellemetlen szagú. Eddig sosem volt ilyen, van egy 9 éves lanytesoja is, nála sem volt meg ilyen.

Hova forduljak? Endokrinologushoz vagy bőrgyógyászhoz jelentsem inkább be?

Olyan büdös csípős az izzadsaga, hogy szerintem ez nem normális :(

Köszönöm előre is a válaszokat.

#izzadás #budoset
2022. jan. 3. 08:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%

Nem tudom miért lettem lepontozva a deo ajánlással.

Egy 7 évesnek is kellemetlen, ha büdi.

Egyébként nem tudom mennyire fejlett, de a tapsztalat az, hogy 2-3. Osztályban elkezdenek a legtöbben menstruálni.

( döbbenet)

Tehát, ha valaki 8 évesen elkezd, akkor 7 évesen simán lehet nem kóros hormonális oka is.

Eucerinnek is van natur deója amúgy.

3.

2022. jan. 6. 13:55
 12/14 A kérdező kommentje:
Én mindekinek zöld kezecsket adtam, köszönöm a véleményeket. Kedves utolsó, köszönöm, rá is keresek. Igen, nagyon hamar ernek a mai kislányok.
2022. jan. 6. 14:14
 13/14 anonim válasza:
Ezt én most ledöbbenve olvasom, hogy 8-9 évesen már menstruál a mai lányok többsége??? Ez borzasztó. Én 13 éves voltam és úgysem mondanám, hogy fel voltam rá készülve. De már az is megtörténhet, hogy 10 évesen szül egy kislány? Fel sem tudom ezt fogni. Mitől van ez?
2022. ápr. 2. 00:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Sajnos a sok hormontol az ételekben, csapvizben.. :(
2022. ápr. 2. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!