Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Nátha esetén napi hány alkalom...

Nátha esetén napi hány alkalommal kell szívni a gyerek orrát?

Figyelt kérdés
2 éves múlt. Most elég erősen náthás, kiszívom az orrát, fél óra múlva megint tele van neki. Legalább óránként kellene orrszi-porsziznom neki, de az nem árt meg az orrüregének? Elég erős a porszivónk vákuumja. Ti milyen gyakran szívjátok ennyi idős gyereknek?
2021. nov. 13. 09:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
2. vagyok. A 7-re annyit reagálnék, hogy az én lányom már 5 éves, viszont olyan f@sza kis takonykórt kapott el, hogy nem a normál, vizes orrfolyása volt (amit ki tud fújni), hanem sűrű, zöld trutyi jött az orrából. Na azt ki nem tudta volna fújni. A Nasivin kids amúgy tényleg nagyon jó, még én is azt használtam :D
2021. nov. 13. 14:39
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

7es vagyok, igen, ki tudja fújni az orrát, a bölcsis társai is fújják, és akik vele egyidőben születtek is fújják már, rendesen, hatékonyan.

Fontos előtte a nyákoldás.

Lehet lepontozni, pont annyira érdekel,mint a tudatlan,tanulatlan nők akik anyának nevezik magukat, aztán meg felháborodva hozzák be hozzánk a gyereket, hogy 5 nap után is tiszta takony, csináljunk valamit vele mi...mert ők képtelenek megfogadni amit mondunk, mert a kib@szott internet mást ír.

2021. nov. 13. 14:48
 13/15 A kérdező kommentje:

Azért szomorú, hogy már egy normális kérdés alatt is hepciáskodni kell meg rondán beszélni...

Igen, próbálgatjuk tanulni a sima orrfújást is, de egyelőre sikertelenül. És akkor mit csináljak szegénnyel, üvöltözzek vele meg beszéljek rondán? Majd megtanulja egyedül is, nem ez volt a kérdés.

Köszi a választ mindenkinek.

2021. nov. 13. 14:58
 14/15 anonim ***** válasza:

7 (12), te jól vagy? Oldhatsz te nyákot, ha az orr-meg az arcürege van tele! Egyébként meg, ha ilyen okos vagy, azt is tudhatnád, hogy általában iskolás korig nem is tudnak jól orrot fújni a gyerekek (tudom, tudom, a tied tud).

Bocs kérdező, csak bicskanyitogató volt ez a stílus.

2021. nov. 13. 18:04
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj kérdező, de buta kérdésre csak buta válasz fog születni..
2021. nov. 13. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!