Beadattátok a neisvac c-t?
A Bexsero az melyik oltás?
13-as!
Te miért nem adattad be ha szabad kérdezni?
13-as vagyok. Azèrt nem kèrtük, mert szerintem sajnos nem lehet az összes agyhàrtyagyulladast okozó bakteriumot kiirtani. Ez olyan, mint a baktèriumok 99%-àt elpusztìtò kèzmosò. A legerősebb 1% es a gombak fognak tovabb szaporodni.
Agyhàrtyagyulladàsnàl szerintem az a legfontosabb, hogy a kòrhazban ne hagyja magàt leràzni a szülő, mert hajlamosak, addig hùzni az időt, mìg visszafordìthatatlan kàrososdàs vagy halàl nem lesz belőle. Az időben adott intravènàs antibiotikum megàllìtja a fertőzèst. De ha hagyunk elszaporodni egy olyan törzset, amit mèg nem lehet gyorsan meghatàrozni, vagy nem reagàl antibiotikumra, akkor sokkal nagyobb lesz a baj.
Beadattuk, nálunk is kötelező :)
A Bexsero-n viszont nagyon sokat gondolkoztunk, volt aki ezt mondta, volt aki azt, így végül nem adatuk be, bár azt elvileg később is megkaphatja, ha mégis úgy döntünk, hogy szeretnénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!