Nyíregyházán milyen a gyermek pszichiátriai szakrendelés, bevállalhatom 5 évessel, vagy menjek magánba?
Figyelt kérdés
Ide kaptunk beutalót. Nem tudom, ki rendel, valakinek van tapasztalata? Diagnózisért mennénk (autisztikus viselkedés, agresszió, tikkelés, önbántalmazás).
Ha valaki ismer Nyh-n jó magánorvost, azt is ajánlhat!
2021. júl. 21. 03:22
1/5 anonim válasza:
Nézd,magánt nem ismerek,de sztk szakrendelőbe sosem vinném a gyereket míg kicsi. Egyikbe se. Ott dolgozok a kórházban, még ha a felnőttel bunkó megérti az ember,de a gyerek nem fogja.
Van f.book-on egy Nyíregyházi Jósa András kórhàzban szülök/ szültem csoport,oda írd ki a kérdést,hátha tudnak jó magánt ajánlani. Szerintem anonimban is lehet ha nem szeretnél nyilvánosságot.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok rajta a facebookon.
2021. júl. 21. 16:35
3/5 A kérdező kommentje:
De mindenképpen érdeklődni fogok más irányban.
2021. júl. 21. 16:35
4/5 A kérdező kommentje:
Valakinek esetleg saját tapasztalat van Nyíregyházán?
2021. júl. 22. 18:09
5/5 A kérdező kommentje:
Az is érdekelne, hogy sztk-s rendelésen mire számíthatunk? Rögtön kap egy diagnózist a gyerek, meg kódot? Mert nekünk nem ez lenne a cél...
2021. júl. 22. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!