Valaki jártas laktózérzékenységben?
A 3éves kisfiam laktózérzékeny.
Minden egyes tejterméket le tudunk cserélni laktózmentesre?
Mert pl. Tejfölt nem láttam még soha mentes formában.
Akkor ott a vaj,azt sem nagyon láttam még, illetve a teavajat is nagyon szereti.
Igy mi is át szeretnénk állni a mentes tejekre. (fogyasztás, főzés, stb) Tudom hogy nem ez a legfontosabb, de ugyan olyan íze van mint a rendesnek?
Mi tejből mindig a 3,5 zsírtartalmút vettük.. Az 1,5 szinte víz.
A laktózmentesből is van választás?
Melyiket ajánlanátok konkrétan? Őszintén szólva ez nekem nagyon új, fogalmam sincs hogy hol és milyet vegyek belőle minden napos használatra. (nagyon sok tejterméket eszünk/iszunk)
Ez sem a legfontosabb, de azt hallodtam, hogy erre jár a kiemelt családi?! És még valami? Pl közgyógy?
Bocsi a sok kérdésért, de google nem a barátom..
Köszönöm szépen ha segítetek 🤗
Mindenből létezik laktózmentes.
Főleg Aldi-Lidl tengelyen vásárolunk, van tejföl, joghurt, vaj, kakaós ital, túró rudi, trappista sajt meg persze tej is mentes formában.
Van minden. Tej, tejföl, joghurt (ízesített is), kefír, sajt, ... Még felvágottak is vannak, amelyek ázok.
Mi főként a Mizo laktózmentes termékeit vesszük, sajtból a Pannoniát, rudiból pedig a Pöttyöst.🙂
Tájékozódj mert lakozmentesbol lényegében minden van.
Amikor én lettem az 2003ban semmi de semmi nem volt, még zabital is csak bio boltban 1200 ftert/l.
Van egyesületünk ott minden pénzügyi részre tudsz választ kapni :
Laktozerzekenyek.eu
Támogatás sajnos nem jár rá, csak a tejfehérje allergiára.
Felnőttként lehet majd adó kedvezményt igénybe venni, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!