Volt a gyermeked ótvaros?
Tudom kellemetlen, de már hetek óta küzdünk vele,minden igyekezetem ellenére nem akarnak meggyógyulni a gyerekeim.
A legkisebb kezdte, aztán szépen lassan mind3 megfertőződött.
Mielőtt valaki nekem esik,hogy biztos koszosak vagyunk,vagy nem higiénikusan élünk, nem így van.
Szóval a kérdésem,hogy akinek a gyermeke megfertőződött,mennyi időbe telt amíg teljesen meggyógyult?
Bocsánat a hülye kérdésért, de az ótvar olyan mint a rüh?
A fiamnak volt egyszer csúnya kiütés tenger a felsőtestén, először azt hittük ekcéma se terjedni kezdett, vakarta, vérzett, borzasztó volt. Elmentünk magán bőrgyógyászhoz, ő mondta, hogy szerinte ez rüh és adott egy krémet, amit csupán 1x kellett használni, de azt alaposan. Tetőtől talpig be kellett kenni vele és éjszakára rajta hagyni. Jó zsíros volt, a nevére már nem emlékszem. Egyszeri használat után elkezdett tisztulni a bőre és tovább már nem is kellett vinni a kérdést. Azt nem tudom, hogy az ótvar egyenlő-e a rühhel, de ha esetleg ez a sztori emlékeztetheti a dokitokat, hogy létezik valami ilyen csoda cucc, hátha bejön.. :/ Sajnálom hogy a neve nincs meg a fejemben..
3as!
Az ótvar egy betegség.
A rüh egy bogár, ami a bőröd alatt akar lakni.
Nem ugyan az.
Igazából arra vagyok kíváncsi,hogy mennyi idő alatt gyógyult meg?
Az orvos csak péntekig adott igazolást,de szerintem több idő kell a gyógyuláshoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!