Anyukák! Ti hogyan oldjátok meg?
Kérdező! Három éves a gyereked, évek óta kínzod, de meg sem akartad oldani a problémát. Már régen utána olvashattál volna. Vagy kiírod ide, máris kaptál szuper ötleteket. Ha valaki nagyon meg akar oldani valamit, akkor megoldja. De sajnálatatni magad biztos jobb.
Aki meg azt írta, hogy adj a gyereknek ajándékot, és akkor hagyja, az egy idióta.
Annyiféle megoldás van: szirup, nyalóka, tabletta
A szirupok többségének alapvetően jó íze van, de ha kihányja, hát legyen.
A nyalókát nem tudja kihányni, gondja nem lehet vele.
A tablettát meg össze lehet törni, bele lehet tenni valami ételbe, viszont ha megmagyarázod neki, hogy vagy ez vagy a kúp, szerinted nem fogja lenyelni?
Mellesleg nem is hallottam még olyan elvetemült ötletet, hogy valaki kúpot adjon hányinger miatt a gyereknek. És ne mondd, hogy a tablettát is kihányja, mert ha utazás előtt fél órával adod be neki, mégcsak hányingere sem lesz, nem hogy hányás.
A lázra is szintén ott a hidegzuhany, hatásos és semmi baja nem lesz tőle, illetve ismét az ételben elrejtett tabletta.
Nem tudom miért kell egy három éves gyereket rendszeresen kínozni kúppal, ha hirtelen megy fel a láza, akkor le is fog menni, de inkább azzal kéne törődni, hogy a betegségeket kiváltó okokat megszüntessük, nemde?
El kéne gondolkoznod, attól, hogy te nem hisztiztél a kúptól más igen, hiszen rohadt kellemetlen, akárhogy csinálod. Én is kaptam egyszer-kétszer és nagyon rossz emlékként maradt meg bennem, felnőttként sem bírnám. Bele sem gondoltál, hogy ha lefogsz egy három éves gyereket és valamit beledugsz a végbelébe az nem feltétlen marad meg nála kellemes emlékként? Simán trauma is lehet belőle... jesszus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!