Másnak is lebetegedett már a gyerkőc? Mi baja és meddig kell otthon maradnia?
Figyelt kérdés
2020. szept. 9. 15:40
1/5 anonim válasza:
Nathas volt,es alvasnal kohogott a visszacsurgo valadek miatt.
Mult heten egesz heten.
Nem fogtam itthon,es az ovi sem reklamalt.
Semmi mas baja nem volt,nem suru,zold trutyi jott az orrabol,nem volt laza,sem hoemelkedese.
4,5 eves
2/5 anonim válasza:
Folyik az orra (7 éves), jár iskolába
3/5 anonim válasza:
Ovis, majdnem 4 éves:
Folyt az orra és hazaküldték. 2 hétig nem mehet az orvos javaslatára, hacsak nem tisztul ki rendesen addig, mert akkor kap egészséges igazolást.
4/5 anonim válasza:
4 nap suli utan magas laz,natha,fajo torok. Az egesz csaladot befertozte. Mivel elsos,hetfon mar menni fog,de van ra esely,hogy addig sem lesz meg 100%-os. Pedig addigra 9 nap fog elteni. Nem tudom a tobbiekkel mi lehet az osztalyban. Most orrfolyassal is szerintem hazakuldik a gyerekeket.
5/5 anonim válasza:
Tegnap amikor mentem érte az oviba, szólt az óvónő, hogy ébredés után fájlalta a torkát. Mondta, hogy ha nem lesz betegebb, akkor nyugodtan vigyem.
Hát reggel már úgy ébredt, hogy tiszta ta*ony, fáj a torka is. Úgyhogy ma már nem vittem, a héten nem megy tuti. Ha hétfőre nincs tünete, akkor egészséges igazolással mehet.
4 éves, középsős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!