Kinek milyen szirup vált be lázcsillapításra?
Figyelt kérdés
Sajnos a panadol baby illetve a norofen nem vált be. 11honapos.2020. aug. 1. 19:06
1/9 anonim válasza:
Sima lázra bevált mindkettő.
Viszont vírusos gégegyulladással párosult fogzásnál sajnos nem. Olyankor 3-4 óránként váltott hatóanyagú lázcsillapító vált be, ha ennek ellenére ez idő alatt is felszökött, akkor meg hűtőfürdő. Viszont hál' isten csak 3-4 nap volt ilyen bizonyos időközönként, a fogzás ideje alatt.
2/9 anonim válasza:
Mert nem használsz kúpot mellé és így gyengék.
3/9 A kérdező kommentje:
Kúpot használok csak nem szeretném hogy megszokja a szervezete.
2020. aug. 1. 19:15
4/9 anonim válasza:
Nekünk makacs láz esetén, csak a Flamborin csepp vált be.
(De nem vagyok benne biztos, hogy vényköteles volt-e.)
Kisebb megfázás miatti láz, vagy fogzás miatt, nálunk a Nurofen is bevált.
7/9 anonim válasza:
38 C fölött mind a kettő kell, főleg ilyen melegben. Régen a Germicidet használtuk, most biztosan vannak újabbak, szerintem hívd fel az orvost, és kérj tanácsot tőle ez ügyben. Az, hogy te mit gondolsz, és mi a valóság-két különböző dolog. De ilyen melegben a piciknek pillanatok alatt nagyon magas tud lenni a lázuk, én nem szórakoznék a helyedben a "hallomásokkal" hanem cselekednék..
8/9 anonim válasza:
Flamborinthasznàlok, ha épp a Nurofen nem jó
Igaz, ez nem szirup
9/9 anonim válasza:
Flamborin már nem vényes
Algopirynnep együtt feloldották
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!