Lehet autizmus vagy más komolyabb betegség jele, ha nem sír a babám az orvosnál? 4 hetes, most voltunk kontrollon és nem sírt, csak nézett nagy szemekkel, szemkontaktust sem tartja?
Te jo eg... 4 hetes csak! Nem torvenyszeru hogy minden baba sir az orvosnal. Inkabb orulj, mert van olyan amelyik ugy sir, hogy nem hallod a sajat hangodat sem.
Miert kell ilyen aprosagok miatt hogy NEM sir x szituban autizmusra vagy barmi komoly gondra gondolni? En nem ertem ezt mostanaban. Minden masodik kerdes ilyen, es egyre kisebb babakrol kerdeznek. Lassan az lesz a baj, ha 1 napos koraban nem hallgat a nevere...
Ne haragudj kerdezo, ez nem konkretan ellened iranyul, de egyszeruen kivagyok mar ezektol az abszurd kerdesektol, annyi van.
Amikor én vittem orvoshoz, egyik baba sem sírt, csak oltáskor... miért kéne sírnia? Azt sem tudja hol van... inkább nézelődött...
most már négy hónapos, és amikor lefektetik egy asztalra ahol maszkos emberek néznek rá, rögtön elkezd üvölteni... már nincsenek jó emlékei...
Az én lányom 1 éves koráig nevetett mikor be szúrta a doki az oltást 😂😂😂
Mostmár 3 éves, semmi baja nincs, csak kicsit mazochista 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!