Tudtok olyan rajzfilmeket (esetleg epizódokat) amiben beteg a szereplő? Pl. : influenza
Sziasztok!
4 éves kislányomnak mandulagyulladása van és belázasodott. (Orvossal egyeztetve van, ki lesz majd véve hamarosan)
Nagyon nem szereti, ha megmérem a lázát ( ellenkezik, sír, hisztizik...)
Viszont nagyon szeret ilyenkor olyan mesét nézni, amiben a főszereplő is beteg . Sokkal együttműködőbb (gondolom látja, hogy más is lehet beteg ) :) Ha pl megmérik a mesében a lázát mindig mondja, hogy : Anya, nekem is mérj lázat! :)
Tudtok ilyen meséket/ epizódokat mondani? A “Bori beteg” -et YouTuben már vagy 15x láttuk :)
Tesz vesz város:Kórház (kifejezetten mandula műtét van benn)
Lázmérésnél esetleg más módszert nem próbáltál, hátha úgy nem tiltakozna?
A digitális hőmérőt, ha berakom a hónaljába azonnal elkezd sírni, mindig mondja hogy hagyjam abba, ő nem lázas nem kell megmérni.
Vettem nemrégiben olyat, amit csak a homlokhoz kell tartani, de annál folyton takarja a homlokát és elkezd sírni.
Elszoktam terelni a figyelmét, hogy berakok tableten valamilyen mesét és nem szólok hogy megmérem a lázát, csak odarakom a gépet a homlokához, de sajnos elég hamar észreveszi és rögvest ugyanúgy ellenkezik. Pedig minden alkalommal elmondom neki, hogy nincsen ebben semmi rossz és ahhoz hogy meggyógyuljon fontos tudnunk, hogy lázas-e vagy sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!