Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi lehet ez a babám hasán?!

Mi lehet ez a babám hasán?!

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kb. 4 napja esti fürdetésnél észrevettem a 8 hónapos kislányom pocakján néhány piros pöttyöt, akkor még csak elvétve, nem gondoltam semmi komolyra, azonban ahogy teltek a napok, egyre több lett rajta, mai napra pedig tele lett az egész hasa vele, és ma már a combján is észrevettem! Őszintén, nagyon meg vagyok ijedve, a napokban ugyan kapott bevezetésnek tojássárgáját, de babacsintában, és abból is csak 1-nek a felét ette meg, azt gondolom az nagyon elenyésző mennyiség ehhez, illetve ezek a pöttyök már a tojás előtt egy nappal is jelen voltak kis mennyiségben, és ha az lenne, nem gondolom hogy rosszabbodna, főleg, hogy azóta nem kapott..nyilván holnap hívom a védőnőt, de esetleg addig is tudna rá bárki mondani valamit mi lehet ez?

Csatolom a képet:

[link]

2020. ápr. 28. 22:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom. Nálunk az allergia miatti kiütés nézett így ki. Nem kapott más új dolgot még esetleg vagy új tisztitoszer? Nekünk fenistil cseppet irtak fel rá az segített. Mindenesetre mutad meg egy dokinak.
2020. ápr. 28. 22:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szinten 8 honapos unokahugomnak ugyan ez volt. Akkor latta orvos, azt mondta lazkiutes. Elotte valo napokban valoban volt lazas fogzas miatt. Fenistil cseppet kapott ra.
2020. ápr. 28. 23:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem öltöztetted túl? Marha meleg van kint, mi kb tépjük le a gyerekekről a ruhát egész nap. A nagylányom hajlamos melegkiütésre, ha sokat utazunk nyáron, mindig ilyen a háta, karja, combja.
2020. ápr. 29. 01:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is allergiának tűnik.
2020. ápr. 29. 07:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem 3 napos láz. Ez egy ártatlan vírus amin minden gyerek átmegy.
2020. ápr. 29. 08:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincsen, hogy tuloltoztetem e, vekony naciban van, zokni, rovidujju body, plusz sokszor egy vekony pulcsi mert a hazban huvosebb a hoerzetem! Ha ez a 3 napos laz lenne, akkor merre van a laz, van aki laz nelkul esik tul rajta pottyokkel?Allergia pedig mitol, szuletesetol kezdve ugyanazt a sensitive mosogelt es oblitot hasznalom neki, kajat pedig nem kapott ujat :( Fogalmam sincs, de se a vedonot, se a gyerekorvost nem ertem meg el eddig!
2020. ápr. 29. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!