Mit csináljak hogy ne sírjon annyira mikor beadom neki a kúpot?
1 éves kislányom lázas és adtam neki egy kúpot
Eddig egyszer volt lázas de csak oltás miatt.
Nagyon sírt amikor beadtam neki. Előtte picit melegvízbe tettem és popsikrémet tettem rá hogy jobban be tudjam tenni neki
Mit változtassak hogy nem sírjon ennyire, a szivem szakad meg
Ha már ennyire ragaszkodsz a kúphoz, vagy esetleg csak az van otthon, akkor melengesd meg a tenyeredben (mivel hűtőben kell tartani, ne vizezd), beszélgess hozzá, mintha csak pelenkáznád. Óvatosan dugd be, utána kb. fél-egy percig szorítsd össze a kezeddel a popsiját, emeld fel a lábait, hogy a normális helyre csússzon fel a kúp. A kúpbeadásnak ez a technikája. Lehet, hogy a kislányodnak nem jó helyre kerül a kúp.
Lényeg: lábfelemelés, utána azonnal szorítsd össze a két farpofát, felemelt lábakkal tartsd és beszélgess hozzá valami vidámat. Jobb ötletem nincs, nekem bevált anno 25 éve.
4. voltam. Ugyanúgy le lettem pontozva, mint a többiek, pedig 25-30 évvel ezelőttről írtam.
Nyilván az unokámnak már szirupot adnak, de ha neki az van otthon, próbáltam tanácsot adni. Nem érzem jogosnak a lepontozást. (Mellesleg a többiekét sem, mert a kérdező lázcsillapító kúppal kapcsolatban tett fel kérdést, akkor nyilván erre válaszolunk.)
Kérdező! Menj el a gyógyszertárba, és vegyél szirupot. Biztos, hogy nem fog tőle sírni, mert direkt úgy gyártják, hogy finom ízű, és szívesen megeszi kiskanálból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!