Nem nagyon volt lázas a fiam, de 1 éves kora után már tudtam neki hónaljban mérni, max 3x lemértem egymás után, nehogy fals értéket lássak.
Nagyon utálta, 1 éves kor után már igen zavaró.. :/
Hűűűű de nem voltam hasznos. Miért is?? :D
A láz mérésre nem kell a 1000% pontosság. Ha látod, hogy bágyadt, megméred és ha 38 körül mérsz, akkor tudod hogy gond van. Megjegyzem, ez lázmérő nélkül is megy. De ha játszik, jó kedve van, akkor tök mindegy, hogy 38,5 vagy 38,1...... Igazából lázasan is mindegy a tizedes érték ha nem 40 fokos....
Másik: Láz kérdés. Érdemes elmenni a gyermekmentő alapítvány tanfolyamára. Ott pontosan erről beszélnek.
Egyszer sem mértem popsiban. Egyébként szerintem is mindegy h 38,2 vagy 38,5
Akkor adok lázcsillapító ha úgy látom rosszul van.
Én is homloklázmérőt használok, mondjuk a miénk fülben pontosabb, inkább fülben mérem emiatt.
2,5 éves amúgy a kisebbik gyerekem, neki már biztos nem mérném popsiban, főleg mert ölben (pláne lázasan) nagyon is jól megül, hónaljban mértem is nemrég, épp nem volt elemünk itthon.
De bölcsiben lazán megmérik popsiban a lázukat amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!