Öt éves gyerekemnek székrekedése van. Meddig lehet a glicerin kúpot használni?
Nem érte valamiféle trauma ezzel kapcsolatban? Mondjuk a bilizés ideje alatt? Nem azért nem megy neki mert visszatartja?
Nekem még nincs gyerekem, de emlékszem, én öt éves koromban hasonló gondokkal küzdöttem. Nem tudom, a szüleim valamit a szobatisztaságra nevelésemnél ronthattak el, de egyszerűen utáltam kakilni és inkább visszatartottam ameddig kőkemény nem volt már a hasam. Nálam is jött a kúp, a WC-re ültetés meg a szilvalekvár és társai kisebb nagyobb sikerrel. Mivel ugye nem szervi bajom volt. És ez ördögi kör volt, mivel visszatartottam, egyre keményebb lett a dolog, ami egyre jobban fájt nyomáskor és én ezért egyre inkább nem akartam kakilni. Egy idő után magától megoldódott a helyzet.
Sajnos az én 5 évesem is válogatós.
Nekünk a szilvás joghurt,gyümölcs (amit megeszik) legdurvább esetben szilvalekvár segít.
A szirup meg esetleg szilvalé megoldja a dolgot, ne kínozd a kúpot.
Amúgy beöntést nem csak kórházban csinálnak. Nektek nem megoldás, csak ne álljon itt butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!