Ha a bárányhimlő szövődményeket "hagy" maga után, annak tünetei mikor jelentkeznek?
9 évesem bárányhimlős öt napja, de csak most jelentkezett nála fejfájás és hányinger. A testvéreinél ezekkel kezdődött. Mivel ezek a tünetei némely szövődményének is, voltunk emiatt az ügyeleten, a doktornő vizsgálta is agyvelőgyulladásra (egyensúly stb).
Lehet ilyen gyorsan tünete szövődménynek? Alakulhat ki egyátalán szövődmény így, hogy még himlős?
Én annyit tudok Nekes mondani,én 2x voltam bárányhimlős, kiskoromban nem jegyezte meg a szervezetem majd 11 évesen megint. De akkor kő keményen. 2 hónapig voltam otthon egy cm hely nem volt rajtam, anyukám meszelt a cínkrázóval.
Nekem amit okozott.. 1 éven belül 20 kg szedtem fel és csak híztam tovább (24 évesen derült ki, hogy pco+ir vagyok) . Addig igazi giliszta gyerek voltam,örökmozgó.
Onnan nonstop beteg voltam. Magasvérnyomásom lett, tropára ment a mandulám, ki kellett vetetni. Szétmentek az izületeim - boka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!